MENÚ Nº1
MENÚ Nº1
- Farçellets de carn picada amb bunyols de carbassó.
- Plàtan amb galetes de xocolata.
Farçellets de carn picada amb bunyols de carbassó.
Ingredients par a 5o6:250gr de carn picada, ketxup, pebre, canella, formatge rallat, un rovell d'ou i pasta brisa.
Per la salsa: Especies al gust, una mica de formatge philadelphia, una mica de maionesa, sal i pebre.
1.Es barreja amb les mans la carn una mica de ketxup la canella un grapadet de formatge rallat poca canella una mica de pebre i especies al gust. 2.estirem la pasta brisa i la tallem en trossos de uns 15x15cm mes o menys. 3.Al mig del quadrat de pasta i posem una cullerada de la barreja que hem obtingut anteriorment. 4.tanquem el farcell, el pintem amb un rovell d'ou i el fiquem al forn calentat prèviament a temperatura mitja uns 20-30 min o fins que veieu que esta fet i torrat. 5.Mentre es cou el farcell començarem per la salsa que es bastant fàcil. 6.En un bol es posa unes cullerades de philadelphia, unes 2 cullerades de maionesa, una mica de pebre, una mica de sol i les especies que vulgueu i us agradin. Ho barreges tot i jo esta, fàcil. 7.Quan ja estigui cuit el farcell passarem a fer els bunyols. 8. Els ingredients dels bunyols no us els he escrit a dalt per que es com un extra. 9.Es fan amb uns 100gr de farina, dos ous, mig paquet de llevat, un ditet d'aigua i mig carbassó rallat. 10.Es barreja tot, en fem boletes i ho fregim. I JA TENIM EL PRIMER!!!!
1.Es barreja amb les mans la carn una mica de ketxup la canella un grapadet de formatge rallat poca canella una mica de pebre i especies al gust. 2.estirem la pasta brisa i la tallem en trossos de uns 15x15cm mes o menys. 3.Al mig del quadrat de pasta i posem una cullerada de la barreja que hem obtingut anteriorment. 4.tanquem el farcell, el pintem amb un rovell d'ou i el fiquem al forn calentat prèviament a temperatura mitja uns 20-30 min o fins que veieu que esta fet i torrat. 5.Mentre es cou el farcell començarem per la salsa que es bastant fàcil. 6.En un bol es posa unes cullerades de philadelphia, unes 2 cullerades de maionesa, una mica de pebre, una mica de sol i les especies que vulgueu i us agradin. Ho barreges tot i jo esta, fàcil. 7.Quan ja estigui cuit el farcell passarem a fer els bunyols. 8. Els ingredients dels bunyols no us els he escrit a dalt per que es com un extra. 9.Es fan amb uns 100gr de farina, dos ous, mig paquet de llevat, un ditet d'aigua i mig carbassó rallat. 10.Es barreja tot, en fem boletes i ho fregim. I JA TENIM EL PRIMER!!!!
Platan amb galetes de xocolata
Ingredients:Un platan per persona, mitja llimona, sucre,canella i mantega.
Per a les galetes:2 clares d'ou, 200 grams de farina i 20gr de cacau en pols.
1.Es pela un plàtan per persona se li tira una mica de suc de llimona espremut amb les mans sucre una mica de canella i trosets de mantega. 2.S'envolta amb paper de plata com si sigues un caramel i al forn fins que el platan estigui bastant tou. 3.Per a les galetes es munten les clares a punt de neu i es barregen amb el cacau i la farina. 4.Quan estigui ben barrejat al forn i fins que veieu que estiguin dures per fora i tobetes per dintre. 5.Que estiguin fetes s'emplata tot i.........
JA TENIM EL SEGON!!!!
Per a les galetes:2 clares d'ou, 200 grams de farina i 20gr de cacau en pols.
1.Es pela un plàtan per persona se li tira una mica de suc de llimona espremut amb les mans sucre una mica de canella i trosets de mantega. 2.S'envolta amb paper de plata com si sigues un caramel i al forn fins que el platan estigui bastant tou. 3.Per a les galetes es munten les clares a punt de neu i es barregen amb el cacau i la farina. 4.Quan estigui ben barrejat al forn i fins que veieu que estiguin dures per fora i tobetes per dintre. 5.Que estiguin fetes s'emplata tot i.........
JA TENIM EL SEGON!!!!
-----------------------------------------------------------------------------------------------------
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada